• Uw totaalleverancier
 • Interessante inkoopcondities
 • Uitgebreide ondersteuning

Clipso spanplafond en spanwand systemen

Als exclusief distributeur van Clipso plafond- en wandbekledingen dragen wij de verantwoordelijkheid voor het vergroten van de bekendheid en het marktaandeel van het merk Clipso in de Benelux. Zonder bedreven partners kunnen wij deze ambitie echter niet waarmaken. Wij zijn daarom op zoek naar vakkundige bedrijven met wie wij een langdurige, intensieve relatie aangaan. Geheel vrijblijvend; geen inleg, geen contract, gewoon op basis van wederzijds vertrouwen. Wij bieden een uitgebreide marketing- en communicatieondersteuning met zeer interessante inkoopcondities door rechtstreekse inkoop zonder tussenkomst van de groothandel.

Groei met ons mee!

Heeft uw bedrijf het (span)plafond al bereikt? Of is er nog ruimte voor uitbreiding en groei? Bijvoorbeeld door uw activiteiten uit te breiden? Of grotere projecten binnen te halen?  De aanzienlijke uitbreiding van onze activiteiten hebben tot een multidisciplinaire benadering van de markt geleid waarin u samen met ons opereert. Nieuwe ontwikkelingen om in onze gezamenlijke behoefte te kunnen voorzien. En in die van uw klant. Het bieden van totaaloplossingen om u te onderscheiden van uw concurrenten…

Wat betekent een samenwerking concreet voor u?

Naast het leveren van een uitgebreid assortiment aan (akoestische) plafond- en wandbekledingen, verlichting, printoplossingen, akoestische materialen, plafondeilanden e.d. staat een uitgebreide dienstverlening centraal. Laat onze verkoopafdeling u ondersteunen en bemiddelen bij projecten en potentiële opdrachtgevers. Maak gebruik van onze expertise op het gebied van onze verschillende vakgebieden, zoals het ontwerpen van geavanceerde lichtplannen, het verrichten van akoestische metingen, maatwerk op het gebied van aluminium profielsystemen enz. Laat ons u ondersteunen bij de montage op een (groot) project; gecertificeerde monteurs staan klaar om voor u aan het werk te gaan. Of neem zelf (en/of uw medewerkers) deel aan de opleiding tot gecertificeerd Clipso spanplafondmonteur…

Klantreview Hollandplafond, Woerden

Met name in de projectmarkt is een samenwerking met een partner die van alle markten thuis is ideaal. Men weet wat er speelt in de markt en vooral op het gebied van akoestiek en verlichting gaat men veel verder dan het leveren van enkel spanplafonds en -wanden. Ook het meedenken, samen oplossingen bedenken en de ondersteuning bij projecten is voor ons zeer waardevol gebleken in onze samenwerking met PolyGroup

Jasper Snoek en Renzo Tummers, Hollandplafond, Woerden

Klantreview C-Ling, Ardooie (België)

Vanaf de oprichting werken wij samen met PolyGroup. Wij worden heel vlot bediend in Vlaanderen. Het uitgebreide assortiment maakt Clipso toepasbaar in allerlei projecten en toepassingen. Bij PolyGroup heerst een no nonsense mentaliteit,nakomen van afspraken én luisteren naar de klant. PolyGroup doet alles wat nodig is om ons vlot correcte info te bezorgen

Francis Cloet, C-Ling, Ardooie (België)

Klantreview Topspan BV, Deventer

Wat mij erg aanspreekt is de dienstverlening van Polygroup, deze gaat verder dan het leveren van de Clipso plafonds. Emile onderscheidt zich met Polygroup in hun service en fairplay.

Sinds 2008 pas ik de spanplafonds van Clipso toe, zowel projectmatig als in de particuliere sector, en al die tijd zijn zij een betrouwbare leverancier van mij geweest

Eric Schipper, Topspan BV, Deventer

Klantreview Clipso Productions, Vieux-Thann(Frankrijk)

Founded in 1997 by Bernard Geis, CLIPSO® invented heat-shrinkable coverings for room-temperature installation, which ensure a perfectly smooth surface and uniform tension. The installation is fast, easy and clean, without pollution or odors. Its strength is the coating line has been specially designed by and for CLIPSO® coatings, it is unique in the world!

Since 2007, the CLIPSO® group has been managed by Catherine Geis, who has implemented efficient strategies to develop CLIPSO® on an international, hence the key and trusted partnership with Polygroup that contributes to the reputation and market share of CLIPSO® in the Netherlands.

Catherine Geis, Clipso Productions, Vieux-Thann(Frankrijk)

Inhoud dealerschap

Plafonds
Clipso® biedt een voor spanplafonds nooit eerder gekende sterkte en duurzaamheid en is zeer breed toepasbaar. Het product is onder andere akoestisch isolerend, vochtwerend, antistatisch en onderhoudsvrij. Bovendien is het leverbaar in verschillende kleuren en mate van lichtdoorlatendheid.
Wanden
Wij bieden een breed scala aan spanwanden; akoestisch, verlicht, geprint en noem maar op. Naast de vaste systeemwanden bevat ons leveringspakket tevens mobiele wanden, bureau-scheidingspanelen, akoestische kantoorschermen etc.
Akoestiek
Naast het akoestische spanplafond Clipso Acoustic bieden wij tevens een compleet pakket aan akoestische absorptiematerialen en losse akoestische elementen zoals plafondeilanden, wandframes, roomdividers, baffles en noem maar op.
Verlichting
In korte tijd hebben wij ons ontwikkeld tot een gerenommeerde groothandel in verlichtingsarmaturen. Een breed scala aan verlichtingsmerken, toepasbaar in zowel de projectmatige als in de particuliere sector en zorgvuldig voor u geselecteerd, zorgen ervoor dat elk project optimaal kan worden ingevuld.
Print
Bijna alle plafond- en wandbekledingen uit de Clipso collectie kunnen worden beprint tot een breedte van 5 meter en een nagenoeg oneindige lengte. Bij akoestische bekledingen heeft een print geen nadelige gevolgen voor de akoestische eigenschappen.

Waarom kiezen voor Clipso spanplafonds?

Met een vertegenwoordiging in meer dan 70 landen is Clipso® een gerenommeerd merk en gevestigde naam op het gebied van plafond- en wandbekledingen. Het brede assortiment maakt het product toepasbaar in ieder project en iedere discipline, zowel voor nieuwbouw- als renovatieprojecten

 • Naadloos tot 5,10 meter breed, in lengte nagenoeg oneindig
 • ‘Koude’ en droge installatie (geen heaters) Snel, en schoon
 • Onberispelijke afwerking, perfect homogene oppervlakten
 • Buitengewoon sterk en duurzaam
 • Breed assortiment voor al uw wensen
 • Zeer breed toepasbaar in iedere ruimte
 • 10 jaar fabrieksgarantie
 • Innovatieve profielsystemen in aluminium, PVC en ABS
 • Ongeëvenaarde prijs/kwaliteit verhouding
 • Milieuvriendelijk (PVC-vrij interieurtextiel)
 • Akoestische bekleding
 • Antistatische bekleding
 • Vuil- en waterafstotende bekleding
 • Antibacteriële bekleding
 • Printbare bekleding
 • Translucente bekleding (lichtdoorlatend)
 • A+ energielabel
 • Oeko-Tex gecertificeerd
 • ISO 9001 gecertificeerd
 • CE keurmerk

Meer weten?

Denkt u dat ons concept iets voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan gerust contact met op voor meer informatie. Of stuur een berichtje via onderstaande link en wij nemen contact met u op. Graag komen wij geheel vrijblijvend langs voor een kennismakingsgesprek om een eventuele samenwerking nader te onderzoeken. Wij kijken ernaar uit!

Kennismaken?