Menu Wand

Akoestische wanden van Clipso

Creëer een unieke sfeer in het interieur met onze akoestische wandoplossingen. Subtiel maar functioneel (akoestisch) of expressief en levendig (grootformaat geprint of verlicht)? Ontdek de eindeloze mogelijkheden van onze spanwanden. Naast de vaste systeemwanden bevat het leveringspakket tevens vrijdragende en mobiele wanden, bureauscheidingspanelen en akoestische kantoorschermen.

Waarom akoestische wanden van Clipso?

Voor spanwanden wordt gebruik gemaakt van Clipso® interieurtextiel, zoals ook wordt toegepast voor onze spanplafonds. Clipso® bestaat uit een polyester geweven doek met een polyurethaan coating, vrij van PVC (niet elastisch), zeer sterk en duurzaam (10 jaar garantie), milieuvriendelijk (A+ certificering), zeer hygiënisch (sanitised), brandveilig, thermisch en akoestisch isolerend en draagt zorg voor een zeer homogene afwerking en uitstraling.

Overige specificaties Clipso akoestische wanden:

 • Naadloze wanden tot 5,10 meter hoog, in breedte nagenoeg oneindig
 • Printbare bekledingen van grote oppervlakten (50 x 5 meter)
 • Wanden worden geheel op maat samengesteld
 • Verschillende akoestische absorptiematerialen mogelijk voor optimaal akoestisch comfort
 • Verlichte spanwanden mogelijk, met en zonder print, in vaste kleur of dynamisch RGB
 • Zeer snelle en schone installatie
 • Onderhoudsvrij, afwasbaar en overschilderbaar
 • Zeer breed assortiment voor nagenoeg iedere toepassing
 • Leverbaar in verschillende kleuren en mate van lichtdoorlatendheid
 • Tevens leverbaar voor vochtige ruimten
 • Antistatisch

Vrijblijvend een afspraak?

Bent u geïnteresseerd in Clipso akoestische plafonds en wanden? Wij informeren u graag, maak gerust vrijblijvend een afspraak. Wij helpen tevens graag bij het ontwerpen en installeren van uw project!

Bel 0543 216 220 of Afspraak maken

Bekijk onze collectie

Bekijk voorbeelden van Clipso in verschillende ruimtes en kleuren in onze 3D configurator en ontdek alle mogelijkheden.

Naar de 3D configurator

Vrijblijvend een offerte

Bent u geïnteresseerd in mogelijkheden en prijzen van Clipso akoestische wanden? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan! Tevens helpen wij u graag bij het ontwerpen en installeren van uw project

Ja, ik wil een offerte

Bestel eenvoudig in onze webshop

Wij hebben recentelijk onze webshop gelanceerd, zodat u eenvoudig inzicht heeft in ons uitgebreide assortiment en eenvoudig kunt bestellen

Webshop bezoeken

PolyGroup dealerschap

Word ook dealer van PolyGroup en vergroot uw mogelijkheden binnen de projectmarkt. Met een dealerschap profiteert u naast onze ervaring in projectinrichting over interessante inkoopcondities, een uitgebreid assortiment en uitgebreide projectondersteuning

Word ook dealer

Gerelateerde projecten

Wij zijn PolyGroup Benelux

Import, distributie en installatie van spanoplossingen

Officieel distributeur van Clipso

Als importeur levert Polygroup het revolutionaire Clipso®; een ware revolutie op het gebied van plafond- en wandbekledingen, zowel wat het concept als de installatiewijze betreft. Clipso® biedt een voor spanplafonds nooit eerder gekende sterkte en duurzaamheid en is zeer breed toepasbaar.

Werkwijze en toepassingen

Projecten

Op een project krijgt u van ons een supervisor / uitvoerder toegewezen en hij is de onmisbare schakel tussen u en onze montageploegen.

Voormontage

In onze werkplaats vindt de prefabricage plaats in een gespecialiseerde en gecontroleerde omgeving. We beschikken over tal van bewerkingsmachines voor hout en aluminium waarmee wij klantspecifieke interieuroplossingen en de meest complexe architectonische ontwerpen kunnen realiseren.

Montage & installatie

Onze montageteams bestaan uit een netwerk van ervaren monteurs, verspreid over de gehele Benelux, en zijn stuk voor stuk specialisten in het plaatsen van spanplafonds, wanden, akoestische absorptiematerialen en verlichting.

Veiligheid

Veiligheid is niet vanzelfsprekend! De medewerkers in de eindmontage beschikken over een VOL-VCA certificaat en certificaten voor het bedienen van vorkheftrucks en hoogwerkers en worden voortdurend bijgeschoold op het gebied van veiligheid. Regelmatig worden er intern toolboxmeetingen georganiseerd en vinden er werkplekinspecties plaats op het project. Er wordt projectmatig uitsluitend gewerkt volgens het V&G-plan (Veiligheid- en Gezondheidsplan)en een TRA (Taak Risico Analyse) brengt alle risico´s in kaart.