Menu Akoestiek

Meer rust door een betere akoestiek

Een slechte akoestiek vermindert niet alleen de werk- en leerprestaties, maar kunnen ook voor fysieke klachten zorgen zoals hoofdpijn, vermoeidheid of stress. Door de akoestiek te verbeteren creëer je rust en daardoor meer werk- en woonplezier

Met onze akoestische oplossingen creëert u ruimtes die net zo goed klinken als ze eruit zien. Ruimtes die aan hun doel beantwoorden. Die onze kwaliteit van leven, onze gezondheid, ons welzijn en onze productiviteit verhogen. Onze focus op akoestiek heeft geresulteerd in een compleet pakket aan akoestische materialen, zowel in combinatie met onze akoestische plafond- en wandbekledingen tot losse esthetische akoestische elementen.

Akoestiek verbeteren met Clipso

Clipso Acoustic® omvat diverse akoestische plafond- en wandbekledingen en verschillende geluidsabsorberende isolatoren om de akoestiek te verbeteren. Het systeem biedt uitstekende resultaten in geluidsabsorptie en nagalmtijd voor een betere verstaanbaarheid, privacy en concentratie. Overige specificaties als antibacterieel, sanitized, onderhoudsvrij, brandveiligheid en duurzaamheid maken het product Clipso Acoustic® ideaal voor veeleisende toepassingen.

Maatwerk
Diverse profielsystemen uit onze collectie maken artistiek maatwerk mogelijk en zorgen voor vrijwel onbegrensde mogelijkheden op het gebied van creativiteit en uiteindelijk tot bijzondere esthetische oplossingen en toepassingen.

Print
Dankzij digitale printtechnieken is het tevens mogelijk het materiaal te bedrukken zonder dat dit afbreuk doet aan de akoestische absorptiewaarden.

Vrijblijvend een afspraak?

Bent u geïnteresseerd in Clipso akoestische plafonds en wanden? Wij informeren u graag, maak gerust vrijblijvend een afspraak. Wij helpen tevens graag bij het ontwerpen en installeren van uw project!

Bel 0543 216 220 of Afspraak maken

Bekijk onze collectie

Bekijk voorbeelden van Clipso in verschillende ruimtes en kleuren in onze 3D configurator en ontdek alle mogelijkheden.

Naar de 3D configurator

Vrijblijvend een offerte

Bent u geïnteresseerd in mogelijkheden en prijzen van akoestische oplossingen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan! Tevens helpen wij u graag bij het ontwerpen en installeren van uw project

Ja, ik wil een offerte

Bestel eenvoudig in onze webshop

Wij hebben recentelijk onze webshop gelanceerd, zodat u eenvoudig inzicht heeft in ons uitgebreide assortiment en eenvoudig kunt bestellen

Webshop bezoeken

PolyGroup dealerschap

Word ook dealer van PolyGroup en vergroot uw mogelijkheden binnen de projectmarkt. Met een dealerschap profiteert u naast onze ervaring in projectinrichting over interessante inkoopcondities, een uitgebreid assortiment en uitgebreide projectondersteuning

Word ook dealer

Gerelateerde projecten

Wij zijn PolyGroup Benelux

Import, distributie en installatie van spanoplossingen

Officieel distributeur van Clipso

Als importeur levert Polygroup het revolutionaire Clipso®; een ware revolutie op het gebied van plafond- en wandbekledingen, zowel wat het concept als de installatiewijze betreft. Clipso® biedt een voor spanplafonds nooit eerder gekende sterkte en duurzaamheid en is zeer breed toepasbaar.

Werkwijze en toepassingen

Projecten

Op een project krijgt u van ons een supervisor / uitvoerder toegewezen en hij is de onmisbare schakel tussen u en onze montageploegen.

Voormontage

In onze werkplaats vindt de prefabricage plaats in een gespecialiseerde en gecontroleerde omgeving. We beschikken over tal van bewerkingsmachines voor hout en aluminium waarmee wij klantspecifieke interieuroplossingen en de meest complexe architectonische ontwerpen kunnen realiseren.

Montage & installatie

Onze montageteams bestaan uit een netwerk van ervaren monteurs, verspreid over de gehele Benelux, en zijn stuk voor stuk specialisten in het plaatsen van spanplafonds, wanden, akoestische absorptiematerialen en verlichting.

Veiligheid

Veiligheid is niet vanzelfsprekend! De medewerkers in de eindmontage beschikken over een VOL-VCA certificaat en certificaten voor het bedienen van vorkheftrucks en hoogwerkers en worden voortdurend bijgeschoold op het gebied van veiligheid. Regelmatig worden er intern toolboxmeetingen georganiseerd en vinden er werkplekinspecties plaats op het project. Er wordt projectmatig uitsluitend gewerkt volgens het V&G-plan (Veiligheid- en Gezondheidsplan)en een TRA (Taak Risico Analyse) brengt alle risico´s in kaart.