Wij zijn PolyGroup Benelux

De afgelopen jaren hebben nieuwe ontwikkelingen en innovaties geleid tot een forse uitbreiding van het productassortiment. Dit gaat hand in hand met een toename van de dienstverlening en de benodigde specialistische kennis in de verschillende vakgebieden. Dit betekent concreet dat er gespecialiseerde afdelingen ontstaan; verschillende oplossingen binnen het bestaande segment die ieder hun eigen specifieke benadering, hun eigen specialisme vragen.

 

Bij deze nieuwe ontwikkelingen hoort een nieuwe, frisse en eigentijdse visuele identiteit die onze professionaliteit onderstreept. Dit heeft geresulteerd in een volledig nieuwe look-and-feel, een inspirerende website en huisstijl.

Vrijblijvend offerte aanvragen?

Wij helpen u bij het ontwerpen en installeren van uw project.

Bel 0546 – 762 888 of Neem contact op

Bekijk onze collectie

Bekijk voorbeelden van Clipso in verschillende ruimtes en kleuren in onze 3D configurator en ontdek alle mogelijkheden.

Naar de 3D configurator

Wij zijn PolyGroup Benelux

Import, distributie en installatie van spanoplossingen

Officieel distributeur van Clipso

Als exclusief distributeur, levert PolyGroup het revolutionaire Clipso®; een ware revolutie op het gebied van plafond- en wandbekledingen, zowel wat het concept als de installatiewijze betreft. Clipso® biedt een voor spanplafonds nooit eerder gekende sterkte en duurzaamheid en is zeer breed toepasbaar.

Werkwijze en toepassingen

Projecten

Op een project krijgt u van ons een supervisor / uitvoerder toegewezen en hij is de onmisbare schakel tussen u en onze montageploegen.

Voormontage

In onze werkplaats vindt de prefabricage plaats in een gespecialiseerde en gecontroleerde omgeving. We beschikken over tal van bewerkingsmachines voor hout en aluminium waarmee wij klantspecifieke interieuroplossingen en de meest complexe architectonische ontwerpen kunnen realiseren.

Montage & installatie

Onze montageteams bestaan uit een netwerk van ervaren monteurs, verspreid over de gehele Benelux, en zijn stuk voor stuk specialisten in het plaatsen van spanplafonds, wanden, akoestische absorptiematerialen en verlichting.

Veiligheid

Veiligheid is niet vanzelfsprekend! De medewerkers in de eindmontage beschikken over een VOL-VCA certificaat en certificaten voor het bedienen van vorkheftrucks en hoogwerkers en worden voortdurend bijgeschoold op het gebied van veiligheid. Regelmatig worden er intern toolboxmeetingen georganiseerd en vinden er werkplekinspecties plaats op het project. Er wordt projectmatig uitsluitend gewerkt volgens het V&G-plan (Veiligheid- en Gezondheidsplan)en een TRA (Taak Risico Analyse) brengt alle risico´s in kaart.