Menu Plafonds

Akoestische plafonds, zowel voor nieuwbouw als renovatie!

Ons brede assortiment akoestische plafonds zijn toepasbaar in ieder project en iedere discipline, zowel voor nieuwbouw- als renovatieprojecten. Wij bieden ongekende mogelijkheden op het gebied van interieurdesign (meer dan 50 standaardkleuren of fullcolor bedrukt), functionaliteit (akoestisch, vochtwerend, antibacterieel), techniek (LED spanplafonds, geïntegreerde verlichting) en toepassing (verlaagde plafonds, plafondeilanden e.d.)

Waarom akoestische spanplafonds van Clipso?

Clipso® biedt hoogstaande, innovatieve en duurzame oplossingen voor plafond- en wandbekledingen. Zowel wat het concept als de installatiewijze betreft biedt Clipso® een voor spanplafonds nooit eerder gekende sterkte en duurzaamheid en het is zeer breed toepasbaar.

Vrijblijvend een afspraak?

Bent u geïnteresseerd in Clipso akoestische spanplafonds en wanden? Wij informeren u graag, maak gerust vrijblijvend een afspraak. Wij helpen tevens graag bij het ontwerpen en installeren van uw project!

Bel 0543 216 220 of Afspraak maken

Bekijk onze collectie

Bekijk voorbeelden van Clipso in verschillende ruimtes en kleuren in onze 3D configurator en ontdek alle mogelijkheden.

Naar de 3D configurator

Vrijblijvend een offerte

Bent u geïnteresseerd in mogelijkheden en prijzen van Clipso akoestische spanplafonds? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan! Tevens helpen wij u graag bij het ontwerpen en installeren van uw project

Ja, ik wil een offerte

Bestel eenvoudig in onze webshop

Wij hebben recentelijk onze webshop gelanceerd, zodat u eenvoudig inzicht heeft in ons uitgebreide assortiment en eenvoudig kunt bestellen

Webshop bezoeken

PolyGroup dealerschap

Word ook dealer van PolyGroup en vergroot uw mogelijkheden binnen de projectmarkt. Met een dealerschap profiteert u naast onze ervaring in projectinrichting over interessante inkoopcondities, een uitgebreid assortiment en uitgebreide projectondersteuning

Word ook dealer

Spanplafonds specificaties

Akoestische spanplafonds van Clipso® zijn zeer sterk, duurzaam en milieuvriendelijk gecertificeerd. (A+) Specificaties als akoestische absorptie, antibacterieel, antistatisch, sanitized, onderhoudsvrij, brandveilig en duurzaamheid maken het product Clipso Acoustique® ideaal voor ieder project. Bovendien geniet u van 10 jaar garantie!

Voordelen Clipso spanplafonds

 • Naadloos tot 5,10 meter breed, in lengte nagenoeg oneindig
 • Zeer snelle en schone installatie (geen heaters)
 • Onderhoudsvrij, afwasbaar en overschilderbaar
 • Vrij van PVC
 • Zeer sterk en duurzaam (10 jaar garantie)
 • Milieuvriendelijk (A+ certificering)
 • Zeer hygiënisch (sanitised)
 • Brandveilig
 • Akoestisch (optioneel)
 • Zeer homogene afwerking en uitstraling
 •  Zeer breed assortiment voor nagenoeg iedere toepassing
 •  Leverbaar in verschillende kleuren en mate van lichtdoorlatendheid
 •  Printbare bekledingen van grote oppervlakten ( 5m breedte tot 50m lengte)
 •  Vochtwerend (optioneel)
 •  Antibacterieel (optioneel)
 •  Antistatisch
 •  …

Gerelateerde projecten

Wij zijn PolyGroup Benelux

Import, distributie en installatie van spanoplossingen

Officieel distributeur van Clipso

Als importeur levert Polygroup het revolutionaire Clipso®; een ware revolutie op het gebied van plafond- en wandbekledingen, zowel wat het concept als de installatiewijze betreft. Clipso® biedt een voor spanplafonds nooit eerder gekende sterkte en duurzaamheid en is zeer breed toepasbaar.

Werkwijze en toepassingen

Projecten

Op een project krijgt u van ons een supervisor / uitvoerder toegewezen en hij is de onmisbare schakel tussen u en onze montageploegen.

Voormontage

In onze werkplaats vindt de prefabricage plaats in een gespecialiseerde en gecontroleerde omgeving. We beschikken over tal van bewerkingsmachines voor hout en aluminium waarmee wij klantspecifieke interieuroplossingen en de meest complexe architectonische ontwerpen kunnen realiseren.

Montage & installatie

Onze montageteams bestaan uit een netwerk van ervaren monteurs, verspreid over de gehele Benelux, en zijn stuk voor stuk specialisten in het plaatsen van spanplafonds, wanden, akoestische absorptiematerialen en verlichting.

Veiligheid

Veiligheid is niet vanzelfsprekend! De medewerkers in de eindmontage beschikken over een VOL-VCA certificaat en certificaten voor het bedienen van vorkheftrucks en hoogwerkers en worden voortdurend bijgeschoold op het gebied van veiligheid. Regelmatig worden er intern toolboxmeetingen georganiseerd en vinden er werkplekinspecties plaats op het project. Er wordt projectmatig uitsluitend gewerkt volgens het V&G-plan (Veiligheid- en Gezondheidsplan)en een TRA (Taak Risico Analyse) brengt alle risico´s in kaart.