Menu verlichting

Direct licht met de uitstraling van indirect licht

Een lichtplafond, aangepast op uw wensen

Een lichtplafond of lichtwand kan als designobject worden toegepast in publieke ruimten of zakelijke interieurs. Met of zonder print, in een vaste kleur of dynamisch RGB; de mogelijkheden zijn eindeloos.

Lichttechnische groothandel
Toch liever geïntegreerde spots in plaats van een lichtplafond? Als groothandel in verlichtingsarmaturen leveren wij nagenoeg alle merken verlichting en onze lichtadviseurs helpen u graag met het ontwerpen van een lichtplan.

Licht is sfeer. Sfeer betekent het oproepen van bepaalde emoties. De mens reageert sterk op sfeer en past zijn houding daar op aan. Iedere ruimte vraagt dan ook om zijn eigen sfeer, passend bij de functie van de ruimte. De productiviteit op een werkvloer vraagt om een ander type verlichting dan de cultuur van een kantoor, de sfeer van een ontvangsthal, etc. Hoe moeten we ons voelen in een ruimte? Ontspannen, productief, actief? Welke uitstraling willen we? Huiselijk, uitnodigend, zakelijk, ontspannen, sober, trendy?

In samenwerking met de opdrachtgever, architect, interieurbouwer of installateur ontwerpen wij lichtplannen, aangepast aan de individuele wensen van de klant. De daarbij behorende functionele eisen, het interieur, de mensen die er in moeten leven of werken en de verschillende omgevingsfactoren worden hierin meegenomen.

Ook facetten als kleurstelling, gebruikte materialen, eventueel thema, de beoogde uitstraling, routing, maatvoering en dergelijke zijn zeer essentieel voor het tot stand komen van een lichtplan. Ook het energieverbruik en nieuwe productontwikkelingen worden hierbij niet vergeten. Uit deze gegevens kan worden opgemaakt welk type verlichting in welke intensiteit moet worden toegepast.

Vrijblijvend een afspraak?

Bent u geïnteresseerd in Clipso akoestische plafonds en wanden? Wij informeren u graag, maak gerust vrijblijvend een afspraak. Wij helpen tevens graag bij het ontwerpen en installeren van uw project!

Bekijk onze collectie

Bekijk voorbeelden van Clipso in verschillende ruimtes en kleuren in onze 3D configurator en ontdek alle mogelijkheden.

Vrijblijvend een offerte

Bent u geïnteresseerd in mogelijkheden en prijzen van onze lichtoplossingen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan! Tevens helpen wij u graag bij het ontwerpen en installeren van uw projecten

Ja, ik wil een offerte

Bestel eenvoudig in onze webshop

Wij hebben recentelijk onze webshop gelanceerd, zodat u eenvoudig inzicht heeft in ons uitgebreide assortiment en eenvoudig kunt bestellen

Webshop bezoeken

PolyGroup dealerschap

Word ook dealer van PolyGroup en vergroot uw mogelijkheden binnen de projectmarkt. Met een dealerschap profiteert u naast onze ervaring in projectinrichting over interessante inkoopcondities, een uitgebreid assortiment en uitgebreide projectondersteuning

Word ook dealer

Gerelateerde projecten