AeroCeiling®

Het productassortiment

Of het nu gaat om plafondeilanden, wandframes, roomdividers, baffles en noem maar op; AeroCeiling® biedt een breed scala aan mogelijkheden. Een uitgebreid assortiment aan profielsystemen maakt artistiek maatwerk mogelijk en zorgt voor vrijwel onbegrensde mogelijkheden op het gebied van creativiteit en uiteindelijk tot bijzondere esthetische oplossingen en toepassingen.

AeroSilent®

Akoestiekoplossingen

Akoestisch comfort is essentieel voor uw gezondheid en welzijn en verbetert de verstaanbaarheid, privacy en concentratie. AeroSilent biedt uitstekende resultaten in geluidsabsorptie en nagalmtijd. Door het aanbrengen van AeroSilent toepassingen zal het akoestisch comfort in grote mate toenemen. Uiteraard kunnen wij u adviseren over oplossingen voor ruimte-akoestiek en de juiste hoeveelheden benodigde akoestische absorptie.

AeroLight®

Verlichtingsoplossingen

AeroLight® toepassingen bestaan uit een aluminium frame en een lichtdoorlatende bekleding uit de Clipso Tranlucent® collectie. Leverbaar in verschillende kleuren en mate van lichtdoorlatendheid. Met of zonder print. Toegepast met LED-verlichting in alle denkbare kleuren, van koelwit tot warmwit, van RGBW kleurenwissel tot dynamische daglichtsimulatie; de mogelijkheden zijn eindeloos.

 

AeroSilent & Light®

Akoestiek en verlichting

Met AeroSilent & Light® combineren wij akoestisch comfort met (dag)lichtsimulatie. Door het unieke concept hoeft niet langer een keus te worden gemaakt tussen een akoestische of een visuele oplossing. De akoestische en lichtdoorlatende bekledingen kunnen naar wens worden beprint.

AeroCustom®

Maatwerkoplossingen

Laat uw inspiratie de vrije loop. Met behulp van geavanceerde buig- en walsmachines maken wij alles krom wat recht is! Hierdoor zijn klant specifieke vormen mogelijk zoals cirkels, druppels, golven, wolken en noem maar op. Maar met de vorm stopt het niet! Een zeer ruime keus in bekledingen, tal van diverse kleuren, met of zonder verlichting, waterafstotend of antibacterieel, toegepast als plafondeiland, scheidingswand, display, roomdivider of visual; de mogelijkheden zijn eindeloos.

 

Gerelateerde projecten