Particuliere sector

Een traditioneel domotica systeem vraagt vaak aanpassingen aan de infrastructuur van de elektrische installatie in een woning. Bij nieuwbouw is dit veelal geen probleem, bij bestaande woningen kan dit echter een reden zijn om geen domotica toe te passen. Met een draadloos systeem van PolyLighting zijn veel minder aanpassingen nodig en kunnen we u in bestaande situaties toch van een volwassen en betrouwbaar domotica systeem voorzien.

Zakelijke sector

Geen enkel project is gelijk. Iedere ruimte vraagt om zijn eigen sfeer, aangepast aan de functie van die ruimte. Allemaal verdienen ze het juiste licht en de juiste lichtsterkte. Een lichtregelsysteem is de ideale oplossing om met een druk op de knop die juiste lichtsterkte en sfeer voor iedere gelegenheid te krijgen. Betrouwbaarheid en eenvoud in bediening zijn de sleutelwoorden van een lichtregelsysteem van PolyLighting.

 

LED sturingen

Het is afhankelijk van het type LED en de driver of de LED gedimd kan worden of juist alleen te schakelen is. Veel drivers zijn aan te sturen met 1-10V, DMX of DALI. PolyLighting kan een lichtregelsysteem samenstellen dat aan alle verwachtingen voldoet. Door de juiste type dimmer en stuurmodule toe te passen is het eenvoudig om vanaf bijvoorbeeld een touchscreen, smartphone of tablet meerdere typen LED verlichtingssystemen aan te sturen.

Overzicht

PolyLighting biedt dim- en schakelmogelijkheden voor alle typen van belasting. Het assortiment bevat besturingselementen voor de vele lichtbronnen zoals gloeilampen, laagspanning lichtbronnen, LED lampen, RGBW en dynamische ledstrips, koude kathode lichtbronnen, TL verlichting e.d. De draadloze modules kunnen gewoon in lijn met het verlichtingscircuit worden gemonteerd en worden uit zicht boven het plafond geplaatst

App downloaden

Om de verlichting via uw iPhone of iPad te besturen is een app ontwikkeld die u hier kunt downloaden. Voor Android gebruikt u deze link

Gerelateerde projecten